Bouw uw eigen website, makkelijk en snel met onze Website Creator (Wysiwyg)

Met de Website Creator oftewel Website builder, is het mogelijk om zonder kennis van programmeertalen toch relatief eenvoudig een professionele website te maken die er goed uitziet. Klik hier om te starten.

Klanten van Mundohost kunnen gratis een account aanvragen om de Website Creator te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat de website online gezet kan worden op de eigen account of domein. Ook zonder deze gegevens is het mogelijk om een website te bouwen maar deze kan niet op de eigen account gezet worden en vervalt na enkele dagen. Hiermee kunt u ook zonder account deze methode gratis evalueren.